Yrittäjyyskasvatuksen tutkimustyöpaja 2.10.2018

Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseura järjestää Lahden Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä tutkimustyöpajan, jonka tavoitteena on konkreettisesti tukea jäsenten tutkimustyötä, erityisesti tutkimusartikkelien laatimista ja julkaisemista.

Tutkimustyöpajassa asiantuntijana on mukana professori Lene Foss (UiT Arctic University Norway). Tutkimustyöpajassa asiantuntijat ja vertaiset antavat kommentteja toisten osallistujien käsikirjoituksiin, ja käsikirjoituksia työstetään eteenpäin kohti eri julkaisufoorumeja.

Tutkimustyöpaja järjestetään tiistaina 2.10. klo 9-18 Mukkulan Kartanossa. Työskentelyn jälkeen osallistujilla on mahdollisuus epäviralliseen verkottumiseen ja saunomiseen!

Miten mukaan?

Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseura tarjoaa tutkimustyöpajan jäsenetuna jäsenilleen eli työpaja on maksuton. Osallistujat huolehtivat itse matka- ja majoituskustannuksista. Etusijalla ovat tutkimusseuran vanhat jäsenet, ts. Oulun Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä tai aiemmin jäseneksi liittyneet. Mikäli tilaa on, tutkimustyöpajaan toivotetaan tervetulleeksi myös uudet, jäseneksi liittyvät (esim. Lahden Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä jäseneksi liittyvät).

Ilmoittautumiset työpajaan tapahtuvat Webropolin kautta 31.5. mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/0C91EB3673932787. Vahvistukset osallistumisoikeudesta lähetetään 4.6. mennessä ja osallistujien on vahvistettava osallistumisensa sitovasti viimeistään 18.6. mennessä! Osallistuminen työpajaan on tutkimusseuran jäsenille maksutonta, mutta 11.9. jälkeen peruutetusta osallistumisesta veloitetaan 100 euroa.

Tutkimustyöpajaan osallistuvat lähettävät työpajassa käsiteltävän käsikirjoitusluonnoksen viimeistään 11.9. mennessä. Työpajaosallistujilla voi olla myös yhteisiä käsikirjoituksia ja tämä on suositeltavaakin: työpajassa saadun palautteen pohdinta yhdessä toisen kanssakirjoittajan kanssa tukee oppimista. Kaikki osallistujat saavat tehtäväksi tutustua ja laatia kirjallisen palautteen toisesta työpajan käsikirjoituksesta ennen työpajan alkua.

Jatko-opiskelijoiden on mahdollista saada työpajaosallistumisesta opintopisteitä, mutta edellyttää työpajan jälkeen toimitettavaa oppimispäiväkirjan tekemistä (2 op).

Lisätietoja työpajasta antaa Ulla Hytti, ulla.hytti@utu.fi, 0405409112